Rólunk

Minőség Szlovákiából 2003-tól

Minőség Szlovákiából

Mi vagyunk a legnagyobb szlovákiai cserepes és trapézlemezek gyártói Szlovákiában.

Lemezeink védjeggyel vannak ellátva, amely garantálja az általunk gyártott termék minőségét már 2003-tól.

Cégünk jelenleg 25 telephelyet üzemeltet Szlovákiában, továbbá 1 Ausztriában, 3 Romániában, 3 Csehországban és 3 Magyarországon.

Dom svetlej farby, solárne panely, o nás.

2003-tól

  • 2003 2003-ban gyártás megkezdése a Besztercebánya melletti Badínban
  • 2005 2005 fiókhálózat kiépítésének megkezdése - az első telephely Pozsonyban
  • 2009 2009 termelés megkezdése Romániában - gyártás a román piac számára
  • 2012 2012 első telephely Csehországban Brnoban
  • 2015 2015 első telephely kiépítése az osztrák piacon Bécsben

A gyártásról

A fedőlemezeket a legmodernebb automatizált gyártósorokon gyártjuk a Besztercebánya melletti Badín és a romániai Nadlak korszerű gyártóüzemeiben.

A tetőfedő lemezeket hidegalakítással gyártjuk. Az alakjuk, méretük, színük és szerkezetük által a klasszikus fedőlemezek jellegét kapják, és így nagyon könnyen beilleszkednek minden környezetbe, legyen az hagyományos, vagy akár modern. A tetőfedő lemez használata nagyon sokrétű az előnyei miatt, így ezek alkalmasak az új építmények tető felújítására bármilyen típusú objektumnál. A tetőfedő lemezek gyártása méretre történik, az ügyfél igényei szerint.

A tetőfedő lemezeket horganyzott acéllemezből gyártjuk, fényes, matt, illetve HB50-MATT kivitelezésben különböző RAL színárnyalatokban. Alumínium lemez esetében a raktárunkban barna és szürke színű HB50-MATT felületkezelésű tekercseket tartunk.

A fedő lemezekhez a bádogos kiegészítők széles skáláját alakítottuk ki, amelyek azonos anyagból és azonos szín kivitelezésben érhetőek el, mint maga a fedőlemez. Kínálatunkban széles választékát találja a kiegészítőknek, amik szükségesek a tető befejezésére.

MASLEN bemutató videó