Ereszcsatorna-rendszer

A Maslennél a kiváló minőségű ereszcsatorna-rendszer többféle korrózióvédelemmel van ellátva, nyolc színben és két méretben található meg. 150/97 és 125/87.
Ez a rendszer kitűnik az attraktív külalakjával, egyszerű szerelésével, hosszú élettartamával és a minimális karbantartási költségekkel. Ezt az ereszcsatorna-rendszert új, modern technológiai berendezéseken gyártjuk, ahol az egész gyártási folyamatot alaposan ellenőrizzük. A bemeneti nyersanyag egy DX 53 minőségű tűzhorganyzott lemez, ezen kívül pedig kínálatban ALUCINK lemezből gyártott csatornarendszer is van. Az adott öntvény a felületen egy ezüst virág egyedi dekorációját alkotja. Magába foglalja a cink védő tulajdonságait és az alumínium stabilitását. A felhasznált anyag magas minősége ellenére a végeredményként jelenlévő ereszcsatorna-rendszer ára nagyon kedvező, és gyakorlatilag a horganyzott acéllemezekből gyártott csatornarendszerek árához közelít, viszont a nagyon igényes további karbantartás szükségessége nélkül.

Ereszcsatorna-rendszer

Kiváló minőségű ereszcsatorna-rendszert kínálunk, amely többszörös korrózióellenes kezeléssel bír. Ez a rendszer kitűnik az attraktív külalakjával, egyszerű szerelésével, hosszú élettartamával és a minimális karbantartási költségekkel. Ezt az ereszcsatorna-rendszert új, modern technológiai berendezéseken gyártjuk, ahol az egész gyártási folyamatot alaposan ellenőrizzük. A bemeneti nyersanyag egy DX 53 minőségű tűzhorganyzott lemez, amely további felületi kezeléseken esik át, mint a passziváció, az alapbevonat és a HB SK 50 μm poliészter mindkét oldalról. A kínálatban ALUCINK lemezből gyártott csatornarendszer is van. Az ALUCINK egy acélmagú pléh, melyre egy ún. ALUCINK réteg van tűzzel felhordva, melynek teljes tömege 185 g/m2, és amely kivételesen ellenálló az időjárási viszonyokkal szemben. A szóbanforgó fémbevonatréteg 55% alumíniumot, 43,4% cinket és 1,6% szilíciumot tartalmaz. Ezen felül ez a lemez további SPT-lakk réteggel van bevonva. Az adott öntvény a felületen egy ezüst virág egyedi dekorációját alkotja. Magába foglalja a cink védő tulajdonságait és az alumínium stabilitását. A felhasznált anyag magas minősége ellenére a végeredményként jelenlévő ereszcsatorna-rendszer ára nagyon kedvező, és gyakorlatilag a horganyzott acéllemezekből gyártott csatornarendszerek árához közelít, viszont a nagyon igényes további karbantartás szükségessége nélkül. Az ereszcsatornarendszert 125/87-es és 150/97-es méretekben gyártjuk.