Megosztás

Íves csarnokok? Sinus 40

Tippek Termékeink
Íves csarnokok? Sinus 40

A garázsok, kisebb-nagyobb csarnokok építésénél már nem korlátozó tényező a tetőlemez formája. Újdonság a magyar piacon a Sinus 40 trapézlemez, amely lehetővé teszi a profil pontos elforgatását az épület felépítésének megfelelően. Ez azonban messze nem az egyetlen előnyük, egyéb tulajdonságaival biztosan meggyőzik Önt.

Trapéz profil Sinus 40

Maximális megbízhatóság még hajlított trapézlemezekkel is

A trapézprofilok leginkább a termelési, raktározási, ipari és mezőgazdasági épületeken alkalmazhatók. Jó szolgálatot tesznek azonban különféle óvóhelyek és garázsok építésénél is. Nemcsak tetőfedésként, hanem homlokzati profilként is használható. Legyen szó kisebb vagy nagyobb épületről, a trapézlemezeknek minden körülmények között megbízhatónak kell lenniük.

A minőségre építve elkerülheti az esetleges problémákat, mint például a szivárgás vagy a páralecsapódás a lapok belsejében. Ezért ez a rendszer igény szerint felszerelhető DRIPSTOP antikondenzációs fóliával. A Sinus 40 trapézlemezekkel azonban teljes mértékben kihasználhatja a fejlettebb formázási lehetőségeket is.

Sinus 40 – a hajlított profilhoz vezető út

A Sinus 40 trapézlemez fő előnye az 1 m-es sugárból történő hajlítási lehetőség, amely még szélesebb körben teszi elérhetővé ezt a megoldást. A gyakorlatban lehetőség van ennek a trapézlemeznek a formáját pontosan egy adott csarnok építéséhez illeszteni. Mérettől függetlenül a Sinus 40 nem csak egy nagy csarnok, hanem egy egyszerű fa menedékház építésére is alkalmas lesz.

Sinus 40 hajlított fémlemez

A Sinus 40 trapézlemezek erőssége a megjelenésük. Hagyományos hullámkarton kialakítású, 40 mm-es magassággal. A felületkezelések is széles választékban állnak rendelkezésre, a RAL színminta akár 13 árnyalata közül választhat. De a prémium aranytölgy kivitelt is mindenképpen érdemes megnézni.

A Sinus 40 megbízható választás konstrukciós megoldások széles skálájához. A felhasznált anyagok minőségének és az egyedülálló lekerekítési lehetőségnek köszönhetően ez a termék potenciálisan népszerű anyaggá válhat az ipari parkok vagy raktárak építésében és egyúttal erős pozíciót foglalhat el a családi házak udvarán, illetve nyaralók esetében is.

Árajánlat 24 órán belül!

Örömmel segítünk a megfelelő tető kiválasztásában.

Érdekelheti Önt

A világ legrégebbi tetői

A világ legrégebbi tetői

Érdekességek

Nagyon nehéz egyértelműen megmondani, hogy melyik tető a legrégebbi a világon, több okból is. Ha a valóban a legrégebbieket keresnénk, monolit kő sírokat találnánk, szinte az egész világon szétszór...

20.12.2021

Tovább
5 ok, amiért a fémlemez tető ideális megoldás az Ön házához is

5 ok, amiért a fémlemez tető ideális megoldás az Ön házához is

Tippek

A fémlemez tetők egyre népszerűbbek Szlovákiában. Számos előnnyel rendelkeznek, amiket Ön is megtapasztalhat az építkezés vagy a felújítás során. Tudja meg, miért lesz ez a fajta tetőfedés a tökéle...

26.12.2021

Tovább
Hogyan lehet felújítani egy régi ház tetejét?

Hogyan lehet felújítani egy régi ház tetejét?

Tippek

A régi házak rekonstrukciója során maga a tető igen sok figyelmet igényel. Ha a tető láthatóan megsérült, és a legjobb idők egyértelműen mögötte vannak, mindenképp érdemes elgondolkodni a felújítás...

01.01.2022

Tovább