Megosztás

Lemeztető ára példával együtt

Érdekességek
Lemeztető ára példával együtt

A lemeztető ára és a felszereléssel kapcsolatos költségei lényegesen alacsonyabbak, mint az agyagcserepes vagy tetőköves burkolaté. Mindazonáltal a bádogtetők lenyűgözőek különösen kis súlyukkal, az időjárási hatásokkal szembeni nagy ellenálló képességükkel és a magas korrózióállóságukkal.

Mindenekelőtt a költségek természetesen a lefedendő tetőfelülettől függenek. Minden profilunkról – legyen szó trapézprofilról, hullámlemezről vagy cserepeslemezről – elmondható, hogy minél nagyobb a vásárolt mennyiség, a lemeztető ára egy négyzetméterre vetítve annál alacsonyabb. Ezen kívül a különböző anyagok, profilok, anyagvastagságok és -hosszak, valamint a lemezek bevonata is befolyásolja.

Az is lényeges, hogy milyen épületről van szó, és milyen tetőszerkezet van a tetőlemezek alatt. Attól függően, hogy az épület fűthető, azaz lakó- vagy kereskedelmi épület, vagy fűtetlen, de jól szellőző ipari épületről, kocsibeállóról vagy garázsról van szó, egyéb fémlemezek, vagy kiegészítő anyagok (páralecsapódásgátló fólia) beépítése szükséges.

A trapézprofilok költségein túlmenően a lécek és tartozékok, például csavarok, tömítőlécek vagy véglemezek anyagköltségei is szerepet játszanak. Végezetül figyelembe kell venni a szakképzett kivitelező által végzett szakszerű beszerelés munkaerőköltségeit is.

Trapézlemez lerakásának költségei – példa

Példánkban egy gazdasági épület (fűtetlen) kb. 250 négyzetméteres tetejét trapézlemezekkel kell lefedni. Malsen trapézlemezt használunk:

Megnevezés Ár
Lécek / kis alkatrészek 1.250 € – 2.000€
Trapézlemez 2.500 € – 2.750 €
Anyag összesen 3.750 € – 5.750 €
Munkadíj 2.500 € – 3.750 €
Összesen 6.250 € – 9.500 €

 

 

Gyakran különlegesen kedvező áron kínáljuk Önnek profiljaink speciális részeit is. Kérdezzen minket! Az aktuális fennmaradó cikkek, raktári cikkek, visszaküldések és egyéb speciális tételek a Termékek > Kiegészítők alatt találhatók. A megbeszélt címre szállítjuk azokat a termékeket, amelyeket az ügyfelek nem tudnak átvenni.

Segítségre van szüksége a tetőhajlásszög kiszámításához vagy a megfelelő tetőburkolat kiválasztásához? Forduljon hozzánk projektje részleteivel, és kérjen ajánlatot könnyűfém tetőre a Maslentől.

Fotó: saját kép

Árajánlat 24 órán belül!

Örömmel segítünk a megfelelő tető kiválasztásában.

Érdekelheti Önt

A világ legrégebbi tetői

A világ legrégebbi tetői

Érdekességek

Nagyon nehéz egyértelműen megmondani, hogy melyik tető a legrégebbi a világon, több okból is. Ha a valóban a legrégebbieket keresnénk, monolit kő sírokat találnánk, szinte az egész világon szétszór...

20.12.2021

Tovább
5 ok, amiért a fémlemez tető ideális megoldás az Ön házához is

5 ok, amiért a fémlemez tető ideális megoldás az Ön házához is

Tippek

A fémlemez tetők egyre népszerűbbek Szlovákiában. Számos előnnyel rendelkeznek, amiket Ön is megtapasztalhat az építkezés vagy a felújítás során. Tudja meg, miért lesz ez a fajta tetőfedés a tökéle...

26.12.2021

Tovább
Hogyan lehet felújítani egy régi ház tetejét?

Hogyan lehet felújítani egy régi ház tetejét?

Tippek

A régi házak rekonstrukciója során maga a tető igen sok figyelmet igényel. Ha a tető láthatóan megsérült, és a legjobb idők egyértelműen mögötte vannak, mindenképp érdemes elgondolkodni a felújítás...

01.01.2022

Tovább
Íves csarnokok? Sinus 40

Íves csarnokok? Sinus 40

Tippek Termékeink

A garázsok, kisebb-nagyobb csarnokok építésénél már nem korlátozó tényező a tetőlemez formája. Újdonság a magyar piacon a Sinus 40 trapézlemez, amely lehetővé teszi a profil pontos elforgatását az ...

10.01.2022

Tovább